Здраве и щастие всеки ден

Индивидуална сесия с Муру Хорхе 

Как да се събуждаш с удоволствие и да живееш пълноценно!  
Как да поддържаш баланс в настроенията си!
Как да се грижиш за самия живот в теб!
Как да се свържеш с дарбите и заложбите си и да ги осъществиш! 
Как да дойдеш на себе си и да живееш автентичната си същност! 

 

След повече от 20 години изучаване и практикуване на различни западни и източни традиции за самоусъвършенстване осъзнах, че човек не е достатъчно само да ходи на Йога, Пилатес, Тай чи или Паневритмия, за да разгърне потенциала в живота си. В повечето случаи постигнатото в залите за йога остава между стените им и не се пренася в ежедневието ни.

А точно в „лудницата на града“ мирът, спокойствието, търпението, здравето, щастието са най-необходими. 

На нашата среща ще се съсредоточим изцяло върху начина ви на живот. Да го изпълним с осъзнаване, свобода и доверие към потока на съществуващото. 

Но най-вече ще научите практически как да опознавате характера си, как да овладявате негативните си мисли и емоции и да оздравявате и пречиствате тялото, душата и ума си, като леко промените начинът си на живот.

Животът ни, който водим в момента е най-добрият ни учител и показател, какво сме постигнали и докъде сме се развили. 

Съществено значение има как ще проживеете живота си. Той е свещен! Добре е да се грижим за него. Ако уловите собствения си ритъм, ще може да изживеете дните си на Земята здрави и енергични. Няма значение колко дълго, няма значение къде, важното е да сме здрави, спокойни, удовлетворени и освободени от страха от смъртта. 

Ще споделите какво усещате, че не е наред и заедно ще направим програма да го трансформираме в най-доброто за вас. Само че, аз не мога нищо да направя за вас, ако вие след това не го приложите. 50 процента от мен и 50 процента от вас.

Трудно ми е да сложа ценоразпис за тези неща, но съм разбрал от опита, че човек цени това, за което е платил. Затова за обмена на енергия ще се радвам на минимално дарение 50 лв.