Същността на Старата вяра

09-20150612_140054

25-29 май 2018 г.

5 дни/4 нощувки

Цена 399 британски паунда (в цената не е включен самолетния билет)

Провинцията на Англия е магическо място, което е запазило легендите за мъдрите магьосници като Мерелин и Моргана, рицарите като крал Артур и Ланселот, местата на силата като Стоунхендж и Глостънбъри. Тези потънали в зеленина и мъгли мистериозни светилища пазят тайните на Старата вяра. Какво представлява тя? Как можем да се възползваме от нея в зациклилото ни ежедневие? Къде да открием силата, за да се справим със задачите и затрудненията в живота си? В това пътуване ще откриете отговорите на всички тези въпроси!


Цената включва:

 • Нощувките по програмата;
 • Транспортирането в Англия;
 • Водач на български – Жоро Христов-Roxolan;
 • Участие във всички практики, ритуали, беседи, занимания;
 • Организиран тур до Стоунхендж, Ейвбъри и Лалок селището;
 • Медицинска застраховка за пътуване в чужбина.

Цената не включва:

 • Самолетен билет с EasyJet около 100 евро в двете посоки;
 • Обеди и вечери – има възможност за пазаруване в магазините;
 • Входните такси за обекти, които имате желание да посетите.

(приключенско пътуване с градски и междуградски транспорт, освен организирания тур с микробус до Стоунхендж и Ейвбъри, бюджетно пътуване с посещение на великолепни енергийни светилища, свързани с линията на друидите, едни от най-загадъчните европейски чудотворци от далечното минало на континента ни)


Защо да изберете пътуване с нас:

 • Това не е просто посещение на магичните и легендарни места на силата на друидите, но и запознаване със Старата Вяра, която е била разпространена навсякъде, преди появата на организираните религии. Освен това ще имате възможност да научите практически начини от Старата Вяра да живеете в мир, здраве и благоденствие със себе си, планетата Земя и да се синхронизирате с великите космически цикли на Вселената ни;
 • Водач на групата е Жоро Христов – познавач на Старата Вяра и практикуващ маг от Ордена на Златната Зора, пътешественик и разказвач на истории, изучава и практикува древни практики за осъзнаване, изцеление и разгръщане на потенциала ни, води групи на духовни пътешествия от 2006 г. по света и България;
 • В нашето пътуване не само посещаваме забележителности, но и медитираме на силни енергийни и свещени места, активираме кристали на силата, изграждайки мрежа на светлината, за да повдигаме колективното съзнание на човечеството.

25 май 

Лондон

01-20150609_124728Полет с EasyJet до летище Gatwick. Пристигаме в Лондон в 13.30 часа. С бързо влакче стигаме до гарата Виктория. Настаняваме се в хотел и се отправяме на разходка из Лондон за аклиматизация. Посещение на парка пред Бъкингамския дворец, Уестминстърското абатство, Биг Бен и вечеря в шантавия квартал Сохо. Беседа за същността на старата вяра. Нощувка.


26 май 

Стоунхендж и Ейвбъри

10-20150612_155443След закуска отпътуваме за автогара Виктория и с рейс стигаме до градчето Бат. Посреща ни шофьорът и водачът на фирма Медмакс – Чарлз, който ще бъде наш гид до края на деня. Отправяме се към Стоунхендж и Ейвбъри – две от най-загадъчните светилища на друидите от дълбока древност. Медитация при вкаменените друиди и практики за активиране на части от нашата същност, които са били в латентно състояние. Пътешествие по магичния Котсуолдс и посещение да стари селища и беседи за духовните традиции по тези земи преди Християнството. Връщаме се в Бат и разглеждаме центъра на разкошното викторианско градче. Възможност да се възползваме от супер луксозния СПА център на покрива на стара викторианска сграда. Нощувка в Бат.


27 май 

Глостънбъри

05-20150611_161404След закуска отпътуваме с междуградския автобус за Глостънбъри. Невероятно място! Посещение на двете древни дървета пазители на хълма Мог и Мод. Беседа за същността и практиката на Старата вяра. Ритуал от традицията на друидите за свързване с енергията на лей линиите, които минават през това силно енергийно място и за възприемане на високочестотната енергия, която се излъчва от източника на живота за трансформация на всичко старо в светлина, любов и радост. Посещение на един от най-свещените кладенци в Англия Чалис Уел, медитация за свързване с пречистващата сила на водата. Свободно време в градчето Глостънбъри, което ще ви омагьоса с атмосферата си, сякаш извадена от книгите на Хари Потър и ню ейдж литературата. Посещение по желание на Абатството, където се е разигравала драмата около Крал Артур, Сър Ланселот и Гуинивър. Място с потресаваща енергетика. Трансфер с междуградския автобус до старото селище Уелс, където ще посетим удивителната катедрала! Нощувка в селцето Уелс.


28 май

Лондон

06-20150612_131024След закуска отпътуваме обратно за Лондон. Настаняваме се в хотел. Разходка по Южния бряг на Темза – една от най-интересните и любими за разходка на лондончани части на мегаполиса. Нощувка.


29 май 

Полет към София

07-20150612_134231В ранните часове на деня се отправяме към летището за полет за София.


Условия и забележки:

Краен срок за записване 30 февруари 2018 г.

При записване се внася 50% депозит, а пълно плащане се прави 30 дни преди тръгване.

Организаторите си запазват правото за малки промени по програмата. Точните дни на посещението на определени места могат да варират в зависимост от работното време на посещаваните обекти и различни мероприятия.


За повече информация и записване:

Жоро – 0877018825, georgi.datravel@gmail.com

Мирела – 0888906899, mirela.roxolan@gmail.com