Движенията на Духа в Лаос и Шри Ланка

Среща на клуб ROXOLAN, вдъхновена от азиатското ми приключение

Заповядайте на 23 март от 19 часа в София в „Ерато център“ на бул. Витоша 164 да се гмурнем в екзотиката и духовността на Лаос и Шри Ланка. (вход свободен, ако имате желание да помогнете за покриване на наема – дарение).

След почти три месеца приключения, самолетни полети, автобусни препускания, безброй километри пеша из Южна Азия ми беше много трудно да реша, за кои места да ви разкажа. Лаос и Шри Ланка ми се струват най-малко познати у нас и се спирам на тях. Особено Лаос! Супер специфично място. Направих хиляди снимки, много видеоклипчета и ще се радвам да ги споделя с вас, заедно с веселите истории и осъзнаванията за себе си и света ни.

Не знаех почти нищо за Лаос и дори нямах намерение да го посетя, но последвах живота, който ме отведе там и открих една култура и природа, която буквално ме замая и ходих като зашеметен през цялото време. Освен всичко останало открих за себе си и каква религия изповядвам.

Осъзнах, че не съм нито християнин, нито шаманист, нито будист, а съм просто ХРАМИСТ! В какъвто и храм да вляза, дали природен, дали църква, дали джамия, ако е искрено място на богослужение или силно енергийно място – сърцето ми се разтваря като лотосов цвят! В тези състояния се приближавам все повече до истината за себе си и за великата сила, която ни пази, закриля и ни помага.

В края на срещата ни с разкази и снимки, ще направим и обща медитация за да осветим града, България и света!

Кани ви Жоро Христов –  храмист и пътещественик. От 15 години пътешества и изследва места на силата по цялата планета. Води групи в програми, посветени на събиране на части на душата ни, за постигане на цялостност. Изучава Словото на Учителя Беинса Дуно и вдъхновено посреща изгреви и играе Паневритмия. Сладкодумен разказвач на истории от пътешествията си и сертифициран лидер в Йога на смеха. Води Свободно танцуване и Интуитивно пеене, обучаван от руския влъхва Фаргат. Занимава се с приложни изкуства като Окото на Бог, прави Аюрведичен масаж и изследва необикновената символика на картите Таро. Извор на информация за световните духовни учения, за лечебни билки, суперхрани и всичко свързано с добрия начин на живот и „психонафтиката“ – себеизследването и пътуването навътре с променено състояние на съзнанието.

Мястото на събитието се намира в София на бул. Витоша 164, http://erato-bg.com/