През портите на щастието

Кога
февруари 8, 2017 – февруари 21, 2017 цял-ден
2017-02-08T00:00:00+02:00
2017-02-22T00:00:00+02:00
Къде
Индия

4

8 – 21 февруари 2017

14 дни/13 нощувки

Цена 1321 евро

Пътешествие ритрийт в Южна Индия. В тази програма ще посетим едни от най-интересните места в щата Карнатака и ще се потопим в екзотиката на Северна Керала. Само за една седмица по време на ритрийта чувствително ще се подмладите и ще научите тайните на сидха медицината за вечна младост. Също така укрепите имунната си система и ще научите лесно приложими начини да бъдете здрави всеки ден и да усещате постоянно удоволствие от живота. Разкрасителните процедури ще ви научат на методи от природата, без злоупотреба с химическа козметика и ще имате възможност да се върнете в България с ефикасни хранителни добавки като нийм, амла, брахми и ашваганда, както и да научите българските им еквиваленти и ефикасния за поддържане на младостта, красотата и здравето „Самомасаж с масла“.


Цената включва:

 • Транспорт с удобен минибус до всички дестинации и места за посещение с шофьор, всички необходими такси за паркинг, магистрали и т.н.;
 • Нощувки със закуска в стаи с климатик по време на пътуването;
 • Нощувки със закуска, обяд и вечеря по време на йога ритрийта в Каннур;
 • Водач Жоро Христов;
 • Заниманията по програмата на йога ритрийта;
 • Запознанство с медитация Анапана, ИН и ЯН йога, мандала арт за просветление, тайните на сидха традицията и въведение в Аюрведа – великата наука на индийците за здравето и добрия живот;
 • Медицинска застраховка;
 • Всички приложими такси;

Цената не включва:

 • Самолетeн билет София – Бангалор, Каликат – София;
 • Виза за Индия – 100 лева;
 • Лични разходи за вода, обяд, вечеря и шопинг; 
 • Входни такси – средно по 50 рупии на място, което се равнява на 2 лева;
 • 250 – 300 евро за разходи в Индия са напълно достатъчни, ако не се впуснете в луд шопинг;

8 и 9 февруари 2017 г.

София – Бангалор – Шраванабелагола 

Bahubali+Gommateshwara+Statue,+Shravanabelagola+Karnataka,+IndiaПолет на 8 февруари за Доха от София. Прекачване в Доха на полет за Индия. Кацане в Бангалор в ранните часове на деня. Закуска и кратка почивка в хотел. В ранния следобяд отпътуване към великия храм на джайнистите в Индия Шраванабелагола. Посещение на 18 метровата монолитна статуя на постигналия състоянието Джая Лорд Гоматешвара. Трансфер до Майсор. Нощувка в хотел http://www.sandeshtheprince.com/


10 февруари 2017 г.

Майсор – Шри Рангапатнам – Сомнатпур

След закуска разходка из двореца на махараджите, който е удивително произведение на човешкия гений. Трансфер до Шри Рангапатнам и посещение на невероятно силния като енергия храм посветен на Вишну с 1000-годишна история. Отпътуване за на един от най-пищните храмове на Индия от 12 век в селото Сомнатпур, който е изключителен пример за Хойсала архитектурата. Истинско бижу от огърлицата на Южна Индия.

Завръщане в Майсор. Възможност за пазаруване на етерични масла и инсенс. Вечеря и нощувка в хотел „Сандеш Принцът“.


11 февруари 2017 г.

Уути 

spicesТрансфер до планинското градче Уути. То е известно и като „Кралицата на Сините планини”. Намира се на височина 2 286 метра и е уникално със своята викторианска архитектура, изключително красива природа, езеро и ботанически градини. Запознанство по желание с традиционните форми на изпълнителско изкуство на Керала. Нощувка в къща за гости, в чиито заден двор идват да пасат сърнички и залезът сред екзотичните хълмове изпълва душата със спокойствие и мир.


12 февруари 2017 г.

Каннур

P1020896 (Medium)Закуска Трансфер до град Каннур в Северна Керала на брега на океана, където ще имаме възможност да останем за една седмица и да се насладим на йога ритрийт в райска атмосфера. Крайбрежието Малабар – едно от най-красивите места на планетата ни предлага пусти безкрайни плажове, невероятно вкусна храна и гостоприемство в комплекса Коста Малабари, където се настаняваме за следващата седмица. Вечерна сесия йога и запознаване с програмата на ритрийта.


13 февруари 2017 г.

Раят на Земята

Дихателни упражнения при посрещане на слънцето. Сутришна йога сесия. Закуска. Отдих. Беседа и обучение на „Самомасаж с масла“. Обед. Отдих и медитация. Вечерна сесия йога. Медитация за изпращане на слънцето. Вечеря. 

В дните на престоя ни в Коста Малабари ще имаме възможност да се посети невероятния фестивал Тейям. Той не част от традиционната индийска култура и не се изучава в школа или училище. Това е пред хиндуистка традиция, която се предава от баща на син. Това е свещенодействие и церемония, в която индивидуалната личност остава на страна и шаманът става тяло, в което определено божество слиза и лекува, пророкува, въздейства на всички нива на съществуването на човека.


14 февруари 2017 г.

Програма „Прочистване“

246044754haroTc_fsЙога и медитация Анапана. Закуска. Прочистваща процедура. Релакс и „Самомасаж с масла“. Обяд. Представяне на методи за пречистване на тялото, ума и душата в домашни условия. Разкрасителни процедури и „Самомасаж с масла“. Вечеря.


15 февруари 2017 г.

Програма „Хранене“ 

Йога. Закуска. По желание допълнителна екскурзия до крепостта Беккал. Обяд. Представяне на принципите на храненето за енергичен, дълъг и изпълнен с щастие живот.Йога по залез на плажа. Медитация. Вечеря.


16 февруари 2017 г.

Медитацията

Йога. Закуска. Релакс на плажа. Подмладяваща процедура. Обяд. Представяне на Анапана – медитация с наблюдение на дишането и успокоение на ума и емоциите. Аюрведичен масаж. Вечеря.


17 февруари 2017 г.

Програма „Йога нидра“

IMG_9273 (Medium)Йога. Закуска. Релакс на плажа. Обяд. Представяне на Йога Нидра в домашни условия. Самомасаж с масла. Вечеря.


18 февруари 2017 г.

Програма „Пълна промяна“

Йога. Закуска. Релакс на плажа. Обяд. Представяне на методи за укрепване на имунната система и промяна на начина на живот за здраве, дълголетие и неувяхваща красота. Самомасаж с масла. Вечеря.


19 февруари 2017 г.

Програма
„Как да приложим „Закона на привличането“
в живота си

4Йога. Закуска. Релакс на плажа. Обяд. Практически упражнения за прилагане на Закона на привличането. Самомасаж с масла. Вечеря


20 февруари 2017 г.

Програма
„Неподвластни на болестите, възрастта и времето“

22Йога. Закуска. Релакс на плажа. Парна баня с билки. Обяд. Запознаване с тайните на Сидха традицията как да останем неподвластни на възрастта и времето. Енергетиката на човека, как да се предпазваме от изтичане на жизнената ни сила. Йога и празнична вечеря с танци.


21 февруари 2017 г.

33Отпътуване за летището на град Каликът. Полет за Доха и полет за София.


Условия и забележки:

Краен срок за записване 1 октомври 2016 г.

Записването става със закупуването на самолетните билети и внасянето на депозит от 1000 евро за самото пътуване, пълно доплащане до 30 дни преди отпътуване. , За пътуването е необходим международен паспорт със срок на валидност не по-малък от 6 месеца от датата на връщане. Не са необходими ваксинации. 

Организаторите си запазват правото за малки промени по програмата. Точните дни на посещението на определени места могат да варират в зависимост от работното време на посещаваните обекти и различни мероприятия.


За повече информация и записвания:

Георги Христов – 0877018825, georgi.datravel@gmail.com

Мирела Кирилова – 0888906899, mirela.roxolan@gmail.com