Шаманско приключение в Перу

Кога
април 25, 2017 – май 13, 2017 цял-ден
2017-04-25T00:00:00+03:00
2017-05-14T00:00:00+03:00
Къде
Перу

6

25 април – 9 май 2017

15 дни/13 нощувки

Цена 2487 американски долара (в цената НЕ Е ВКЛЮЧЕН двупосочния билет София – Лима – София – около 1000 евро)

Тази програма е пълно потапяне в шаманските традиции на Перу. Ще научите и преживеете светът през очите на племето Керо от планината Аусангате (пазителите на универсалното знание за връзката с Майката Земя и Центъра на Мирозданието). Ще преминем през различни изцелителни ритуали от шаманските традиции на Перу, ще медитираме на едни от най-силните енергийни места на Земята и ще синхронизираме енергийните си тела с високочестотната енергия Мунай Ки.

Това не е обикновена туристическа програма, за тази авантюра се изискват добро физическо и психическо здраве и интерес към другите измерения и невидими пространства на нашето съществуване.


Цената включва:

 • Самолетен билет Лима – Куско в Перу;
 • Самолетен билет Хулиака – Лима;
 • 13 нощувки по програмата в Перу в семейни и тризвездни хотели със закуска;
 • Транспорт с таксита, микробус, влак и междуградски луксозен транспорт;
 • Разглеждане на едни от най-големите природни и културно-исторически забележителности на империята на Инките около Куско;
 • Автобусен билет за маршрута Куско – Пуно;
 • Разходка до островите Урос в езерото Титикака;
 • Водач Георги Христов на български през цялото пътуване с почти 10 годишен опит пътешествия в Перу;
 • Участие по желание в церемонии и медитативни практики;
 • Входни такси за Мачу Пикчу и местата за посещение по програмата;
 • Медицинска застраховка за 20 000 евро;
 • Всички приложими такси.

Цената не включва:

 • Самолетен билет София – Лима – София около 1000 евро;
 • Лични разходи за вода, обяд, вечеря и шопинг минимум 300 евро;
 • Необходими са ви и поне 100 долара, защото Перу е страната на бакшишите и е добре да им се дават, че протичат по хармонично нещата!;
 • Участие по желание в церемония Аяуаска 130 щатски долара и в церемонията Сан Педро 120 щатски долара.

Защо да изберете пътуване с нас:

 • Това е уникален шанс да се запознаете от източника и да се срещнете лично с шаманските традиции на едно от най-посещаваните места днес на планетата ни Перу. Програмата няма аналог в България и е трансформиращо духовно пътуване към себе си, по време на което ще научите за философията и практиките на андийския мистицизъм и ще се потопите в индивидуалната си душа, която да ви свърже с вселенско осъзнаване или така наречения Висш Аз;
 • Водач на групата е Жоро Христов – изследовател на перуанския мистицизъм и ученик в традицията Мунай Ки на племето Керо, пътешественик и разказвач на истории, изучава и практикува древни практики за осъзнаване, изцеление и разгръщане на потенциала ни, води групи в Перу от 2009 г;
 • В нашето пътуване не само посещаваме забележителности, но и медитираме на силни енергийни и свещени места, активираме кристали на силата, изграждайки мрежа на светлината, за да повдигаме колективното съзнание на човечеството.

25-26 април 

София – Лима

tocuscoПолет до Мадрид и полет до Лима с Air Europa. Кацаме на летище Хюго Чавес рано сутринта на 26 април 2016 г. и трансфер до Еко-трули парк “Чанкай“ http://www.ecotrulypark.org/es/inicio/ Необикновено място – пример как пустинята може да се превърне в градина с натурално отглеждана храна. Място без аналог в целия свят. Беседа за предстоящето пътуване. Нощувка.


27 април 

Полет за Куско

Перу 27 април

Пристигаме в Куско – столицата на инките. Посещение на удивителния пазар Сан Педро с перуански лечебни растения, супер храни и типична атмосфера на Андите. Адаптация с височината. Разходка из прекрасното градче. Ще посетим храма Кориканча – грандиозен ансамбъл от величествени храмове, посветени на Слънцето, Луната, Гръмотевицата, Дъгата и други индиански божества. Според древните легенди дълбоко под земята в Андите има таен град на цивилизациите на древните мъдреци – първосвещеници. За да взаимодействат с външния свят те са създали многочислени подземни отвори, свързващи техния град със свещените места от повърхността на земята. Кориканча е едни от входовете в това подземие. Нощувка в хотел Амару.


28 април 

Саксайуаман

sacredvalleyТрансфер до селцето Писак и настаняване в лечебния център „Мир и светлина“. По пътя посещение на Саксайуаман. Церемония за приветстване на съществата от светлина, защитници на Андите. Беседа за същността и практиката на Андийския шаманизъм. Вечерна среща и ритуал деспачо с жрец от племето Керо в центъра в Писак. Нощувка.


29 април 

Церемония Сан Педро

puno_to_cuscoУдивително преживяване за свързване със светлината. За тези, които нямат желание да участват тур до стария град Писак и разходка из живописния пазар на градчето. Нощувка в центъра „Мир и светлина“.


30 април 

Чинчеро и Кенко

Перу 30 априлВъзможност за възстановяване след церемонията и посещение на места на силата в Долината на инките Чинчеро и Кенко. Следобеден семинар „Практически Андийски шаманизъм за всеки ден.“ Вечерта по желание Аяуаска церемония. Нощувка в центъра „Мир и светлина“.


1 май 

Морай – Оянтайтамбо

moraiОтпътуваме за удивителния храм Морай. Еднодневен семинар за балансиране на енергийните ни центрове, упражнения за осъзнаване на физическото, емоционалното и менталното тяло и свързване с Висшите аспекти на съществото ни. Работа с въпроси и отговори към себе си. Нощувка в Ollantaytambo в хотел Las Orchideas.


2 май 

Мачу Пикчу

machu_pichuСлед закуска рано сутрин посещение на едно от чудесата на нашия свят – Мачу Пикчу! Думите са крайно недостатъчни, за да опишат това, което ще видите и почувствате тук. Незабравимо и единствено по рода си преживяване. Никога няма да забравите този ден в живота си!!!! Хармонизиращи практики за елементите въздух и вода в нас. Посяване на семена на намеренията за благоденствие и изобилие на живота. Отпътуване за градчето Писак. Нощувка в центъра „Мир и светлина“. По желание церемония Аяуаска с шамана Филдер.


3 май 

Свещеният час на душата

20151022_151727Ден за осмисляне на процесите, стартирали в нас по време на пътуването. Свободно време за разходки в мълчание. Оставане със самите себе си. Нощувка в центъра.


4 май 

Трансфер през Алтиплано

20150507_142817След закуска тръгваме на целодневен автобусен преход към Пуно с невероятния ни водач Хорхе Луис Делгадо, автора на книгата „Пробуждане в Андите“. Беседи за Черното слънце, Андийския шаманизъм и начини да възприемаме светлината от Галактическия център. Преминаваме през извънземни пейзажи и уникални културни останки от цивилизацията на инките. Удивително пътуване през Алтиплано – високопланинското плато в Андите. Посещение на каньона Тинахани. Церемония за ново раждане за живот в светлина, любов и радост. Практики за осъзнаване на вътрешното слънце. Пристигаме в хотел Тайпикала на брега на езерото Титикака. Нощувка.


5 май 

Портата към висшите измерения

muruСлед закуска ни чака посещение на магичните плаващи острови Урос и на знаменитото място Араму Муро – вратата към висшите измерения. Трудно е да се опише това място! Подготовка за ритуал Деспачо за освобождаване от тежките енергии и свързване с нашата истинска същност. Изживяване, което ще помните цял живот! Изработване на лечебно колело за индувидуално, земно и вселенско повдигане на енергията! Трансфер до хотел Тайпикала. Нощувка.


6 май 

Силустани

za_po-dobarПосещение на храма на плодородието Чикито – церемония за възнамеряване на най-смелите ни мечти. Трансфер до едно от най-силните места в района Силустани. Кръг на споделяне. Обобщение, медитации и практики за осъзнаване и преработване на информацията от пътуването. Отваряне за Вселенската благодат и приемане на даровете й. Нощувка в хотел Тайпикала.


7 май 

Хулиака – Лима

limaПолет до Лима. Настаняване в хотел Лима Уаси. Разходка до квартала Баранко. Вечеря в прекрасния ресторант Пунто Азул.


8 май 

ollantaytamboПолет за Мадрид.


9 май

Полет за София. Пристигане в България около 16 часа.


Условия и забележки:

Няма визи за Перу. Необходим е международен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщане. Записването става със заплащане на капаро 1000 щатски долара.

Краен срок за записване 10 февруари 2016. Записването става и със закупуване на самолетния билет 1000 евро. Срок за второ плащане от 500 долара е до 1 април 2016 г. и останало плащане в брой в деня на заминаването на 25 април 2016 г.

Организаторите си запазват правото за малки промени по програмата. Точните дни на посещението на определени места могат да варират в зависимост от работното време на посещаваните обекти и различни мероприятия.


За повече информация и записване:

Георги Христов – 0877018825, georgi.datravel@gmail.com