Георги Христов

Водещ

Георги Христов
Phone
+359 87 7018825
Email
roxolan@gmail.com
Категории

Date

15 ное. 2019
Expired!

Time

All Day

Нео-шаманско пътуване

Шаманизмът е най-древната духовна система на нашата планета. Десетки хиляди години тя е била единствената, която е поддържала, изцелявала и хармонизирала човешкия индивид и общността. Тази традиция се е съхранила и до днес. Даже става все по-популярна, но в своя съвременен вариант.

(Нео)шаманизмът ни помага отново да се свържем с Майката При(рода), Вселената и с цялото видимо и невидимо творение и да се хармонизираме с потока на живота.

Шаманското пътуване, е едно от най-удивителните методи за изследване на скритите аспекти на съществото ни в тази традиция. Това е едно необикновено вътрешно пътуване, което започва с релаксираща медитация и визуализация за откриване на Истинското ни Аз и свързване с вътрешния ни учител.

Продължава с различни ритми на шаманския барабан, съчетано с интуитивно пеене на водещия, мелодии от други инструменти, лечебни звуци и обертоново гърлено пеене, за да се потопиш в своя вътрешен свят.

Изключително мощна техника подпомогната от енергията Мунай Ки на Великите Учители на Андите.

Участието в събитието става с предварително записване. Очаквм да ми пишете съобщение на лични за запсисвания, може да ме откриете и на 0877018825.

Водещ: Жоро Христов (Муру Хорхе). „Влюбен съм в пътешествията по света и навътре в себе си от студентските ми години. От следването си в Център за източни езици и култури на Софийски университет, където се запознах академично с Сибирския шаманизъм преди 23 години не спирам да изучавам тази традиция в различните й проявления. Имах уникалния късмет и възможност пряко да участвам и да изследвам шаманските ритуали на Перу, Сибир, България, Колумбия и Керала, Южна Индия.
Преминал съм инициации в Андийската космогония в Перу и Боливия, обучен съм на шаманския ритуал Деспачо през ноември 2013 г. През ноември и декември 2014 г. преминах посвещение в три от степените на Мунай Ки енергията.
През 2017 г. Бях посветен от дон Хорхе Луис Делгадо в учението Чакана или Децата на слънцето…

Специален гост на събирането ни е Васил Тонев, който изучава Растенията на силата и неошаманизма, организира приключения в Амазонската джунгла и асистира на церемонии с автентични шамани.

Препоръчително дарение за покриване на наема на залата 15 лв.