Шаманско приключение в Перу

Date

28 мар. 2021 - 14 апр. 2021
Expired!

Time

All Day

Шаманско приключение в Перу

28 март – 14 април 2021 г.
15 дни/14 нощувки


Това не е туристическо пътуване, а запознанство с една от най-древните все още живи духовни традиции на племето Керо от Перуанските Анди. Тази програма е пълно потапяне в енергията на перуанската земя.
Ще преминеш през различни изцелителни ритуали от шаманските традиции на Перу, ще медитираш на едни от най-силните енергийни места на Земята. Ще си припомниш, че си дете на слънцето. Това ще ти позволи да установиш постоянна връзка с твоята вътрешна светлина.
В приключените ни разглеждаме най-важните обекти за посещение в Южно Перу, но това не е стандартна туристическа програма,. За тази авантюра се изискват добро физическо и психическо здраве и интерес към другите измерения и невидими пространства на нашето съществуване.


Цена: 2370 долара (в цената НЕ Е ВКЛЮЧЕН двупосочния билет София – Лима – София)


Цената включва:

 • Самолетен билет Лима – Куско в Перу;
 • Самолетен билет Хулиака – Лима;
 • Нощувки по програмата в Перу със закуска;
 • Транспорт с таксита, микробуси и влак;
 • Разглеждане на едни от най-големите природни и културно-исторически забележителности на империята на Инките около Куско;
 • Участие в церемонияи Аяуаска 130 щатски долара, в церемонията Сан Педро 120 щатски долара, Темаскал 90 долара;
 • Водач Жоро Христов на български през цялото пътуване;
 • Участие по желание в церемонии и медитативни практики с Жоро;
 • Входна такса за Мачу Пикчу;
 • Медицинска застраховка;
 • Всички приложими такси;

Цената не включва:

 • Самолетен билет София – Лима – София
 • Лични разходи за вода, обяд, вечеря и шопинг минимум 400 – 500 щатски долара;
 • Необходими са ви и поне още 100 долара, защото Перу е страната на бакшишите и е добре да им се дават, така протичат по хармонично нещата!

С какво е различно това пътуване от стандартните туристически програми

 • Пътуване в малка, компактна група от единомишленици, броят на участниците не надвишава 13 човека!
 • Една от най-трансформиращите и силни авторски програми на Жоро Христов. По време на това приключение ще изживееш реално свързване с магичните елементи на живота, от които е съставен нашият триизмерен свят. Ще изпробваш на практика алтернативни начини за себеизследване и себеопознаване. Ще се свържеш с енергията на Вътрешното ти слънце и ще разбереш какво е шаманизмът и каква е практическата полза от него в ежедневието;
 • Водач на групата е Жоро Христов (Муру Хорхе). Вече 10 години Жоро пътува из Перу и се обучава в универсалното познание на една от най-автентичните и запазени общности там племето Керо.

Няма визи за Перу.

За повече информация, записвания пишете на лични съобщения или на georgi.datravel@gmail.com

Организаторите си запазват правото да отменят прояви, ако не се събере група. Също така и да правят промени в програмата при непредвидени обстоятелства и неблагоприятни атмосферни условия. Точните дни на посещението на определени места могат да варират в зависимост от работното време на посещаваните обекти и различни други причини.


Програма

28 март
Полет до Мадрид. Нощувка


29 март
Полет от Мадрид за Лима. в Лима вечерта. Кацане на летище Хорхе Чавес в Лима. Жоро Христов посрещна групата на летището. Трансфер до хотел Casa Suyay. Нощувка в Лима.


Куско – магичната столица на инките

30 март

Отправяме се след закуска към летището. Полет за Куско – столицата на инките. Посещение на удивителния пазар Сан Педро с перуански лечебни растения, супер храни и типичната атмосфера на Андите. Адаптация с височината. Разходка из прекрасното градче. Нощувка в Амару хотел.


Саксайуаман

31 март

След закуска трансфер до една от големите загадки на Свещената долина на инките. Съоръжението поразява с красотата и монументалния си мащаб. Саксайуаман е изключително силно място, притежаващо огромна космическа енергия. Ритуален поздрав към духовите защитници на планината АПУ, запознанство с космогонията на племето Керо и първо посвещение: Работа със страха от смъртта.
Трансфер до град Урубамба и комплекса Лас Чулпас. Деспачо ритуал за освобождаване от тежките енергии и благословия на приключението ни с моя учител от племето Керо пампа месайок дон Хосе.Вечеря и нощувка.


Аяуаска церемония

1 април

Посещение на зашеметяващия Морай и солниците Марас. Вечерта Аяуаски церемония с шипибо шаман в Урубамба. Нощувка в Лас Чульпас.


Церемония Чулячака

2 април

Свободна сутрин за осъзнаване на преживяното. Участие в следобедните часове в ритул Чулячака. Церемония за пречистване на физическото, емоционалното, менталнито и причинното тяло с индианска свещена сауна. Нощувка в Урубама в комплекс Ями.


Оянтайтамбо

3 април

Трансфер и нощувка в Оянтайтамбо. Разглеждане на руините на Оянтайтамбо, още една от големите загадки на древно Перу. Нощувка.


Мачу Пикчу

4 април

След закуска рано сутрин посещение на едно от чудесата на нашия свят – Мачу Пикчу! Думите са крайно недостатъчни, за да опишат това, което ще видите и почувствате тук. Незабравимо и единствено по рода си преживяване. Никога няма да забравите този ден! Нощувка в Час Чулпас.


Церемония Сан Педро (Уачума)

5 април

Церемония с кактуса на силата Уачума (Сан Педро). Удивително преживяване за свързване със себе си и светлината с шаманите Кристиан и Роберто. Нощувка в Лас Чульпас.


Свещеният ден на душата

6 април

Ден за осмисляне на процесите, стартирали в нас по време на пътуването. Свободно време за разходки в мълчание в природата наблизо. Оставане със себе си. Вечерна среща за споделяне и въплътяване на преживяното! Нощувка в Лас Чульпас.


Завръщане към реалността

7 април

Трансфер до Лиматамбо и свещено място за приветстване на пазителя на Горния свят Кондора. Финално посвещение в магичния свят на племето Керо от Андите.
Трансфер до Куско. Нощувка в Куско.


Още веднъж Куско

8 април

Ден за почивка за тялото и душата. Музеи, вкусна храна, почивка и осъзнаване. Нощувка в Куско


Планината „Дъга“

9 април

Целодневно приключение на 5200 м. до едно от природните чудеса на Латинска Америка, удивителната Рейнбоу планина, оцветена като дъгата. Неповторими гледки на Андите, усещане за друго пространство и измерение. Удивително преживяване.


10 април

Трансфер Куско – Пуно през един от най-красивите пътища на планетата ни, за да стигнем бреговете на езерото Титикака. По пътя ще преминем през живописни пейзажи като от друга планета и ще посетим селището Andahuaylillas, Пукара, руините на градът Рачи от епохата преди инките с включен обяд. Пристигане надвечер в Пуно! Нощувка.


Араму Муро

11 април

След закуска се отправяме към Араму Муро – Портата към висшите измерения. Ритуали за посвещение в учението на Децата на слънцето. Трудно е да се опише това място! Ритуал Деспачо за освобождаване от тежките енергии и свързване с нашата истинска същност. Изживяване, което ще помните цял живот! Изработване на лечебно колело за индувидуално, земно и вселенско повдигане на енергията! Медитация за свързване с Висшия ни Аз. Трансфер до езерото Титикака и гостуване на семейство от плаващите острови Урос. Нощувка в Пуно.


12 април

Посещение на едно от най-загадъчните и впечатляващи места в района на езерото Титикака – Силустани. Трансфер до летището на Хулиака. Полет за Лима.


13 април
Полет за Мадрид.


14 април
Полет за София.


Условия и забележки:

Минимум участници в пътуването 7 човека.
Записване: Необходим е международен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщане. Записването става със закупуване на самолетния билет и със заплащане на капаро 1000 щатски долара за вътрешните полети, транспорта и резервациите на хотелите. Краен срок за записване 1 ноември 2019.

За повече информация и записвания:
Георги Христов – 0877018825, georgi.datravel@gmail.com

Възможност за удължаване на програмата с посещение на Лините Наска, което включва полет над невероятните пустинни линии и фигури до градчето Наска.


13 април
Трансфер рано сутринта по Панамериканската магистрала за Наска.


Лините Наска

14 април

Полет над невероятните пустинни линии и фигури на Наска.
Трансфер до Лима. Нощувка.


15 април
Последен ден в столицата на Перу. Полет за Мадрид.


16 април
Полет за София